Pozvánka na členskou schůzi BYTOL


BYTOL sdružení vlastníků bytů (nově spolek) se sídlem Olomouc Josefa Mišáka 16, IČ 637 29 130, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek vedeném Krajským soudem v Ostravě v oddíle L, vložka 3142, vás zve na členskou schůzi, která se bude konat dne 3.12.2019 v 17.00 hodin v prostorách Střední školy polytechnické, na adrese Rooseveltova 79 v Olomouci.

Program členské schůze:

  1. Zahájení, volba orgánů členské schůze.
  2. Schválení změny stanov přijetím úplného znění stanov v souladu s novou právní úpravou.
  3. Závěr.

K prezenci se dostavte 15 minut před konáním členské schůze.

Každý člen sdružení (nově spolku) se svolavateli prokáže předložením svého občanského průkazu, případně jiného úředního dokladu osvědčujícího jeho totožnost. V případě zastupování se zástupce člena prokáže svolavateli svým občanským průkazem či jiným úředním dokladem a plnou mocí s podpisem člena, kterého zastupuje (podpis na plné moci nemusí být úředně ověřen). Společní členové zmocní společného zástupce – udělí mu písemnou plnou moc, kterou zástupce předloží při prezenci. To platí i v případě manželů, i v případě, že budou oba přítomni na členské schůzi (hlasuje jen jeden z nich, tj. ten, který je zmocněný).

S ohledem na program členské schůze je účast všech členů NUTNÁ.

Každý člen má povinnost se seznámit s návrhem nových stanov, případné námitky či připomínky sdělte písemně představenstvu BYTOL (do schránky BYTOL na Mišákova 454/16) a to do 7 dnů od doručení této pozvánky. Na pozdější připomínky nebude brán zřetel.

Příloha: Návrh nového znění stanov BYTOL, formulář plné moci.